Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Panorama Biograferne...

Forpremiere

September måned
Plakat for filmen Aurore: 50 somre

Aurore: 50 somre

Agnès Jaoui (bl.a. kendt fra den anmelderroste ’Se på mig’ fra 2004) er i topform som den underdrejede og slidte Aurore, der får mod på livet igen efter et tilfældigt møde med én fra sin fortid. ’Aurore - 50 somre’ er en sjov, ærlig, rørende og festlig film om dét at befinde sig mit i livet.

Livet er kompliceret for den 50-årige Aurore, som befinder sig på randen af et nervøst sammenbrud. Hun er lige gået fra sin mand, hun har mistet sit arbejde, hendes økonomi er dårlig, og hun har netop fået at vide, at hun skal være bedstemor. Netop som Aurore nærmer sig sit bristepunkt møder hun pludselig en gammel kæreste, som vender op og ned på hendes liv. Aurore kaster hverdagens besværligheder af sig, slår i bordet og griber livet. Hvem siger, man ikke kan starte forfra som 50-årig?
Kilde: 41 Shadows

Genre: Drama, Komedie
Instruktør: Blandine Lenoir
Skuespillere: Agnès Jaoui, Pascale Arbillot, Thibault de Montalembert
Censur: Tilladt for alle
Vises 28. september - Vises kun denne dag
Plakat for filmen Team Albert

Team Albert

I "Team Albert" er Albert en oprører, der ikke vil acceptere, at du ikke kan gøre det, du har lyst til, fordi du er låst fast af et samfund, der har lagt den lige linje for din karriere, siden du gik i børnehave. For at bryde ud af det gør Albert oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham mest – pigen, han tror, han ikke er forelsket i. "Team Albert" er en varm og sjov film om kærlighed og venner for livet, men også om: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det!
Kilde: Filmcompagniet

Genre: Familiefilm
Instruktør: Frederik Nørgaard
Skuespillere: Marcuz Jess Petersen, Albert Dyrlund, Laura Kjær, Olivia Reichstein
Vises 29. september og 30. september - Danmarkspremiere 4. oktober
Plakat for filmen Smallfoot

Smallfoot

Et animeret eventyr for hele familien. "Smallfoot" vender Bigfoot-legenden på hovedet, da en kvik ung Yeti finder noget, som han ikke troede eksisterede - et menneske. Nyheden om denne "Smallfoot" gør ham berømt og giver ham chancen for, at finde sammen med hans drømmepige. Det skaber også uro i det lille enkle Yeti-samfund om, hvad der ellers findes derude i den store verden uden for deres snedækkede landsby… En spændende historie om venskab, mod og glæden ved at opdage noget nyt.
Kilde: Filmcompagniet

Genre: Animation
Instruktør: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Skuespillere: Silas Holst, L.O.C., Kenneth M. Christensen, Annelie Karui Saemala
Censur: Tilladt for alle
Vises 29. september og 30. september - Danmarkspremiere 4. oktober